About us

MUSIC AND HIPPIE FESTIVAL – A MODERN TRIBUTE TO WOODSTOCK

In augustus 2019 is het 50 jaar geleden dat het Woodstock Music & Art Fair plaatsvond. Woodstock Music & Art Fair is een muziekfestival dat van 15 tot en met 18 augustus 1969 gehouden werd in Amerika. Woodstock Music & Art Fair is het hoogtepunt van de jaren zestig en van het hippietijdperk. Het motto van het Woodstock Music & Art Fair is “3 Days of Peace & Music”. Dit thema zetten wij neer tijdens het Music and Hippie Festival Zandvoort.

Een gratis toegankelijk muziekfestival aan het strand met een hippie-/rock-/Woodstockthema.  Er treden diverse Woodstock (cover)bands op met muziek uit de jaren 60. Wij breiden dit festival uit met modernere varianten, vinyl dj, akoestische muziek op straat een hippie markt met kleding, kunst en accessoires , een foodmarkt op de boulevard en nog veel meer hippieness zoals readings, yoga, live-art, photo booth en andere activiteiten waar de bezoeker actief aan mee kan doen.

WAAR IN ZANDVOORT!

26, 27 en 28 juli 2019 staat wij op het Badhuisplein en op Boulevard de Favauge met het Music and Hippie festival – a tribute to Woodstock in Zandvoort. Check onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.